Az M1 ajánlata

"Magyarországon rendkívül nevetséges módszerekkel kezelik a gombás fertőzéseket!" - interjú egy német bőrgyógyásszal.

Az elmúlt hónapban Leo Hindenburg a magyar orvosok módszereinek megismerése céljából hazánkba látogatott. Német kollégáival együtt nagyon elégedetlen volt a látottakkal. Egyikük állítása szerint a magyar orvosok nem betegeik gyógyításával foglalkoznak, hanem saját üzleti karrierjüket építésére koncentrálnak.

Ezen kemény kijelentések után Dr. Leo Hindenburg beleegyezett egy magyar TV csatorna interjúadásába. ajon mi is az, ami ennyire ki tudta akasztani a német orvost a magyar betegek gombás fertőzésének kezelési módszereit tekintve? Miért állítja azt, hogy a magyar orvosok többsége figyelmen kívül hagyja a betegeit?

Szerkesztő: Egy német újságírónak azt nyilatkoztad, hogy teljesen letaglózott, amit Magyarországon láttál. Kifejtené nekünk ezt egy kicsit bővebben?

Leo Hindenburg: Kezdésként szeretném leszögezni, hogy semmi bajom nincs Magyarországgal, a magyar kultúrával és az országban élő emberekkel. Tény, hogy az európai orvosok többsége ledöbbent a gombás fertőzésre alkalmazott kezelési módszereken. Az itt alkalmazott gyógyszerek többségében megtalálható összetevők teljesen másra valók az általános bőrgyógyászatban.

Tudja, hogy mit ajánlanak a magyar orvosok a gombás fertőzések kezelésére? A Terbinafinhoz, klotrimazolhoz és az Exoderilhez hasonló készítményeket...

Az európai orvosok többsége azonban tudja, hogy képtelenség leküzdeni a fertőzést az ilyen típusú gyógyszerekkel. Az említett termékek eredménytelenségét már évekkel ezelőtt bebizonyították! Ezek a készítmények csak rövid időre, felületesen kendőzik a gombás fertőzés tüneteit. Később, mikor hatásuk csökken, a fertőzés tünetei még inkább felerősödnek. A kellemetlenségek elkerülése érdekében egész életünkön keresztül alkalmaznunk kellene a szóban forgó termékeket. A magyar betegek pontosan ezt teszik…

Meglepődne, ha azt mondanám, hogy Európa többi országában körülbelül már 5-7 éve búcsút intettek az ilyen típusú kezelési módszereknek? Nálunk a fent említett gyógyszereket csak nagyon ritkán, szükség esetén, a betegség külső megnyilvánulásainak gyors kendőzésére használják.

De miért is van ez másként? Az egyetlen magyarázat az, hogy a magyar orvosoknak nem érdekük a beteg gombás fertőzésének meggyógyítása. Sokkal jövedelmezőbb számukra az, ha mindig fogadhatják a pácienseket és felírhatják nekik a drágábbnál drágább gombaölő készítményeket.

Magyarországon a gombás fertőzésekben szenvedő embereknek ingyen kellene hozzájutniuk a gyógyszerekhez, viszont a valóságban ez nem így működik. Hogy miért? Nem lenne elég gyógyszer Magyarországon?

A magyar híradó hemzseg a gyógyszerészeti botrányoktól, de úgy tűnik minden változatlan marad. Hogy miért? Szerintem sokan pontosan tudjuk, mi is áll ennek a hátterében. A gombás fertőzésben szenvedő emberekre kincsesbányaként tekintenek a gyógyszerészek!

Szerkesztő: Németországban hogyan kezelik a gombás fertőzéseket?

Leo Hindenburg: A német betegek többsége teljes életet tud élni és egészségesnek érzi magát a betegség után, és szerencsére a visszaeső páciensek 60%-a is kiegyensúlyozott életet él a kezelés után. Egy, a Magyarországon tapasztaltaktól teljesen eltérő kezelési módszerrel végérvényesen le lehet számolni a gombás fertőzéssel.

Szinte felállt a szőr a hátamon, amikor megláttam a magyar orvosi statisztikákat. Tudták azt, hogy a gombás fertőzés a rákos megbetegedések után a harmadik helyen áll a leggyakrabban előforduló betegségek listáján? A két dobogós helyezett többnyire a túlsúly vagy genetikai hajlam miatt alakul ki. Az itt élő emberek többsége nagyon fiatalon meghal, a páciensek 80%-a átlagosan 60 évig él!

Szerkesztő: Valóban egyetlen olyan szer sem kapható Magyarországon, amivel lehetséges teljesen meggyógyítani a betegséget?

Leo Hindenburg: Az Európában használt gyógyhatású készítményeket többnyire Magyarországon is be lehet szerezni. A magyar betegeknek a Fungonis használatát ajánlom. A Fungonis-t nevű készítményt meglepő módon egy magyar tudós fejlesztette ki, 2015-ben. A termék gél állaga a könnyű használatot segíti. A készítmény használata mellett az égő-viszkető érzés átlagosan 20-30 perc alatt elmúlik. A páciensek többsége rövid időn belül búcsút int a gombás fertőzésnek!

A termékben található természetes összetevők gyökerestül megszüntetik a fertőzés kiváltó okát. A továbbiakban szeretnék felsorolni néhány alkotóelemet és azok szerepét a gombás fertőzésben vívott harcban:

Összetevő neve Hatás
THYMUS SERPYLLUM EXTRACT Gombaölő tulajdonságú
Méhpempő Fertőtlenít és csökkenti a kellemetlen szagokat
Vitaminok Puhítják és hámlasztják a bőrt
Limonén Hűsít és csökkenti az izzadást

Szerkesztő: A Fungonis-t a magyar patikákban is kapható?

Leo Hindenburg: Sajnos nem, pedig a modern technológiát használó bőrgyógyászok többsége ismeri a Fungonis jótékony hatását.

Én úgy tudom, hogy a Fungonis-t gyártói szerették volna, ha termékük a magyar gyógyszerekkel együtt kerül árusításra, de nem jártak sikerrel. Mint azt már említettem, a magyar orvosoknak nem érdekük meggyógyítani a gombás fertőzésben szenvedőket. A gyógyszerészeti ipar egész Európában az üzletről szól! Magyarország kivételével azonban többnyire előtérbe helyezik a páciensek egészségügyi állapotát.

Szerkesztő: Mit tanácsolna a gombás fertőzésben szenvedő magyar embereknek?

Leo Hindenburg: Átlagosan az 50. éves kort betöltő emberek fogékonyabbak a betegségre. Szerencsére, ma már teljesen orvosolható ez a probléma. Jelenleg, a minden rászorulónak akciós áron kínálja a terméket. A Laboratórium dolgozóinak sikerült egyezséget kötniük a hivatalos gyártóval, melynek köszönhetően most a magyarok számára is kedvező áron elérhető a termék. A magyarok most 50% kedvezménnyel rendelhetik meg a készítményt!

Szerkesztő: Mennyi ideig tart az akció?

Leo Hindenburg: A kedvezmény a készlet erejéig tart. Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy nagyon gyors ütemben fogynak az akciós csomagok. Az elmúlt napokban rengetegen jelentkeztek a készítmény megvásárlására. Valószínű, hogy már a magyarok is megismerték a Fungonis-t más gyógyszerekkel szembeni hatékonyságát.

Gratulálunk!

50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a Fungonis-t!

Ok

Figyelem!

Weboldalunkon keresztül akciósan rendelheti meg a Fungonis-t. Próbáljon szerencsét, ehhez nyomja meg a PÖRGETÉS gombot. Ha szerencsés, akkor sokkal olcsóbban vásárolhatja meg a terméket. Sok sikert kívánunk!

PÖRGETÉS

AKCIÓ
23516 FT
11758 FT

Rendeld meg a terméket most kedvezményes áron, mielőtt más olvasó bezsebelné azt előled! Az akció vége:

Ne feledd, az 50%-os kedvezmény csak eddig érvényes:

Hozzászólások

 • Farkas Andrea
  Ismerem ezt a terméket, 2017 körül már használtam (az egyik bőrgyógyász barátom ajánlotta nekem)! Néhány hét alatt megszabadultam a gombás fertőzéstől! :)
  | Tetszik | Válasz
 • Boros Péter
  Közel 20 éve szenvedek gombás fertőzésben, szinte az összes körmömet elveszítettem!!! Holnap fog megérkezni a Fungonis-t csomagom! Ez a termék az utolsó reményem!!!
  | Tetszik | Válasz
 • Sós Daniella
  Van esetleg olyan, aki már rendelt ebből a termékből? Osszátok meg az eddigi tapasztalataitokat, légyszi!
  | Tetszik | Válasz
 • Orosz Milán
  Nekem tegnap érkezett meg a csomagom. Először kételkedtem az akcióban és úgy gondoltam, hogy átverés az egész. Miután megérkezett a készítmény, szinte rögtön elkezdtem használni. Már most megtérült a termék árának a fele!
  | Tetszik | Válasz
 • Kiss András
  Igazad volt a magyar orvosok hozzáállásával kapcsolatban, kivétel nélkül csak a pénzünket akarják! Ingyenes gyógyszereket soha nem kapunk, helyette viszont válogathatunk a gyógyszertárak drága termékei közül! Ennél jobban nem is fejezhetnék ki a nemtörődömségüket. Kár, hogy nem tudok Németországba költözni... Köszi az infókat!
  | Tetszik | Válasz
 • Érdi Mária
  A lábamon jelentkező kellemetlen illat 5 nappal az első használat után megszűnt! Ma már nem félek a szandál viselésétől.
  | Tetszik | Válasz
 • Pogány Ádám
  Elolvastam a hozzászólásokat és úgy döntöttem, én is rendelek egyet a termékből. Most várom, hogy visszahívjanak.
  | Tetszik | Válasz
 • Horváth Margit
  Tinédzser lányom az uszodában szedhette össze a gombás fertőzést. Az egyik barátom ajánlotta nekünk a Fungonis-t. Bevallom őszintén, először hezitáltam. Most már biztos vagyok benne, hogy ki fogjuk próbálni.
  | Tetszik | Válasz
 • Tatár Bettina
  Ez egy gél??? Én is kipróbálom!!!
  | Tetszik | Válasz
 • Molnár Szebasztián
  Szerintem működik.
  | Tetszik | Válasz
 • Fazekas Valéria
  Több, mint 15 évig volt gombás fertőzésem. Nagyon szégyelltem magam...
  | Tetszik | Válasz
A Fungonis-t megrendelése 50%-os kedvezménnyel
* By clicking the "order" button you confirm that you have read Privacy and give your consent to the processing of your personal data [X]